top of page

ZENTANGLE TEKENEN

MINDFUL TEKENEN - ZONDER PLAN NAAR EEN ABSTRACT KUNSTWERK

🧘 Teken 'uit' je hoofd Ben je benieuwd naar de pure ontspanning van tekenen? Spreekt het je aan om zonder vooraf bepaald doel te tekenen, puur op gevoel? Of ervaar je drukte in je hoofd en zoek je een leuke bezigheid om rust te brengen in racende gedachten?


Dan is deze workshop iets voor jou.

🫧 Lijnen, vormen en patronen

Zentangle (mindful) tekenen is verrassend én verassend leuk. Niet moeilijk en heel ontspannend.

Je werkt vanuit gevoel en intuïtie, zonder plan. In zwart-wit, kleur kan eventueel ondersteunend worden gebruikt. De tekeningen zijn meestal opgebouwd uit (eenvoudige) herhalende lijnen en vormen die samen een patroon vormen. Creëren, tekenvaardigheden ontwikkelen, tot rust komen en plezier maken in één!


Durf je je over te geven aan het werken zonder plan? Ben je op zoek naar een laagdrempelige workshop om kennis te maken met het tekenen met pen (fineliners)? Spreekt een abstracte voorstelling je aan?

Meld je dan aan voor deze relaxte workshop!

💰 Jouw investering en wat je daarvoor mag verwachten

Je investeert €40,- (incl. materialen, koffie/thee en lekkers) en gaat een avond op creatief avontuur in een inspirerend en fijn atelier. Aan het eind van de workshop ga je met een eigengemaakt kunstwerk naar huis, zelfs in een lijstje als je dat wilt!


🚧 In verband met inkoop en huur van het atelier is vooraf aanmelden noodzakelijk.

20 maart 2024
18:30 - 21:00 u
Atelier De Bonte Ezel, Apeldoorn

Inclusief: koffie, thee, lekkers, lunch, materiaal

€40,-

Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt snel verder bericht.

bottom of page