top of page

INKTTEKENEN

LEER VERFIJND EN GEDETAILLEERD TEKENEN MET INKT

✍️ Tekenen met alleen een pen Tekenen met inkt is verfijnd en gedetailleerd werk. Met slechts een fineliner en papier ga je aan de slag.

Hoe kun je - met alleen pen - een interessante tekening maken? Wat doe je om diepte, structuur en schaduw/licht te creëren? Hoe ga je om met de uitdagingen van dit medium die je onderweg tegenkomt?


De dag is gevuld met antwoorden op al je vragen. Je leert technieken, krijgt materiaalkennis, tips, tricks en nog veel meer. En deze dag staat de natuur centraal als thema.


🖼️ Een workshop voor iedereen Wil jij leren tekenen met inkt? Of ben je er al bekend mee en wil je een verdieping? Spreekt verfijnd werken jou aan? Of juist wil je eens een nieuwe creatieve discipline leren kennen?

Meld je dan aan voor deze workshop!


En of je beginnend of geoefend creatieveling bent; iedereen is welkom!


💰 Jouw investering en wat je daarvoor mag verwachten Je investeert €75,- (incl. materialen, lunch, koffie/thee en lekkers) en gaat een dag op creatief avontuur in een inspirerend en fijn atelier. Aan het eind van de dag ga je met een eigengemaakt kunstwerk naar huis, zelfs in een lijstje als je dat wilt!


🚧 In verband met inkoop en huur van het atelier is vooraf aanmelden noodzakelijk.

24 maart 2024
10:00 - 15:00 u
Atelier De Bonte Ezel, Apeldoorn

Inclusief: koffie, thee, lekkers, lunch, materiaal

€85,-

Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt snel verder bericht.

bottom of page